Hotel Paraul Rece - Busteni
Hotel Paraul Rece - Cazare Busteni
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Cazare

 

Hotelul Paraul Rece este situat langa DN1, la aproximativ 300 de metri de Gara Busteni ( in sensul de mers Azuga, Predeal, Brasov), in apropiere de Muzeul Cezar Petrescu (150m), Castelul Cantacuzino, partia Kalinderu (700m) si Manastirea Caraiman (1.8km).

Hotelul Paraul Rece *** a fost renovat in anul 2007, si pune la dispozitia clientilor 14 camere Double si 2 Suite. Camerele au in dotare mobilier modern, TV cu cablu, telefon, grup sanitar propiu cu cabina de dus, minibar, frigider si internet wireless. Suitele sunt alcatuite dintr-o camera double si o camera mai mica cu un pat single perfect pentru 1 adult sau 2 copii, hol si un grup sanitar propriu cu cabina de dus.

Restaurant Hotel Paraul Rece

Restarantul hotelului dispune de 120 Locuri ( 40 fumatori, 80 nefumatori), in sezonul de vara dispune de o terasa de 60 de locuri si ofera turistilor preparate cu specific traditional romanesc si international.

Elegant si rafinat, cu 80 de locuri la mese, amenajate in nota distinctiei si a bunului gust, restaurantul nostru va ofera intr-o ambianta selecta o gama diversa de preparate culinare din bucataria traditionala romaneasca si internationala, pregatite pentru dumneavoastra de maestri in arta culinara.

Restaurantul nostru sta la dispozitia dumneavoastra pentru servicii de catering, nunti, petreceri, cockteil-uri si alte evenimente.

Sala Conferinta

Pentru organizarea de evenimente corporate, hotelul pune la dispozitie o sala de conferinte complet echipata, cu tehnologie moderna.

Sala  de Conferinta este dotata cu Tv Plasma cu diagonala de 106cm, DVD player sistem 5.1 cu o putere de 120W/canal, video proiector conectabil la calculator sau la o alta sursa de semnal video, calculator, ecran proiectie si flipchart.

Sala de conferințe Hotel Paraul Rece din Busteni
  • Capacitate: 34 persoane
  • Suprafața: 75m2
  • Capacitate de cazare: 34 locuri